Email aan dhr. Dijkhoff (VVD) betreffende ‘masterplan’ Europa

Geachte heer Dijkhoff,

U zei: “Er is overigens ook geen sprake van dat daaraan gewerkt wordt. Het is een broodje aap.” (http://www.express.co.uk/posts/view/318045/EU-plot-to-scrap-Britain)

Maar nu staat hier:
http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Europese-Unie/340353/Europese-leiders-komen-met-vergaand-reddingsplan-euro.htm

Dus onder het mom van een ‘reddingsplan’ voor de euro wordt Europa verder gefederaliseerd. Wat zei u ook alweer: “Not on my watch”.

U zult begrijpen dat nadat de Tweede Kamer met uw steun het afschaffen van statiegeld op flessen wél controversieel heeft verklaart, maar het ESM verdrag niet ik grote moeite heb om u op uw woorden te vertrouwen.

“Actions speak louder than words”, heer Dijkhoff.

Het helpt natuurlijk ook niet dat uw voorman dhr. Rutte en prominent lid mevr. Kroes beide aanwezig waren bij de Bilderberg conferentie dit jaar in Chantilly, Virginia. Deze Bilderberg conferentie is nu niet bepaald een voorbeeld van ‘vrijheid en democratie’ (daar stonden de letters toch voor in VVD?).

Maar goed, we zullen zien welke instructies Rutte heeft ontvangen in Chantilly. Waarschijnlijk het verzet tegen Eurobonds opgeven?

U wilt niet weten hoe teleurgesteld ik ben in u, de VVD en de politiek in het algemeen. Het is zo triest om je soevereiniteit als land voor je ogen te zien verdwijnen en je er, schijnbaar, niets tegen kan doen.

De komende verkiezingen gaan over Europa (EU en Euro), hoe uw partij samen met anderen ook probeert om het hier niet over te laten gaan (amusante poging Stef Blok en Diedrik Samsom bij KvdB: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1261329). Heeft u gezien hoe er op Twitter over werd gelachen?

Ik kan de VVD niet meer vertrouwen als het onze soevereiniteit gaat en moet me gaan beraden welke partij onze soevereiniteit wel als hoogste in het vaandel heeft staan.

Met vriendelijke groet,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: